top of page
Magnetic Gelpolish

Gelpolish

Bij een gelpolish behandeling worden de nagels gereinigd en in vorm gevijld. Vervolgens worden de nagelriemen behandeld en de natuurlijke nagels worden verstevigd met verschillende gels, hierbij scheuren of breken je nagels niet meer waardoor de natuurlijke nagels sterk en lang worden Je kun je kiezen uit een ruim aanbod kleuren. Tot slot worden de nagelriemen verzorgt met de Nourishing Cuticle Oil en de handen met de Delicate Handlotion.
De gelpolish geeft een hoogglans, is direct droog en bladdert niet af. Het blijft tot wel 3 a 4 weken mooi zitten.
Bij deze behandeling kun je
extra's toevoegen.

Deze behandeling is geschikt voor de voeten (€ 41,00).

€ 47,50

Inclusief versteviging

Gelpolish

Natural Nail Treatment

Dé versteviging voor de natuurlijke nagels zonder kunstnagels!

 

Steeds als je je nagels gespaard hebt en ze er weer mooi en lang uitzien, scheurt of breekt er weer één. Hierdoor zijn ze ongelijk en wil je ze soms wel wegstoppen… Je zou willen dat je natuurlijke nagels sterker zijn en dat ze er mooi en verzorgd uitzien. Veel vriendinnen hebben kunstnagels maar dat vind jij er onnatuurlijk uitzien en je hoopt dat er een andere manier is…  

 

Wist je dat hier een natuurlijkere oplossing voor is? Zonder ‘echte’ kunstnagels!

 

Tijdens de Natural Nail Treatment worden je natuurlijke nagels verstevigd, hierdoor scheuren of breken ze niet meer waardoor de natuurlijke nagels sterk en langer worden.  

 

De Natural Nail Treatment bestaat uit 2 behandelingen:

Combi Manicure: Maakt de nagelriemen helemaal strak waardoor je super mooie verzorgde handen krijgt, de lak prachtig uitkomt en je minder uitgroei hebt!

Biab: De prachtige, sterke versteviging met Blush speciaal voor de natuurlijke nagels. De nagelversteviging brengt Biab naar een hoger level! Dit bestaat uit 3 fases:  

Fase 1 | Versteviging

Fase 2 | Vorm

Fase 3 | Lengte

Met de keuze uit 12 prachtige naturel tinten. Het is ook mogelijk om een andere kleur te kiezen.  

 

Tussen de afspraken door is het erg belangrijk dat er dagelijks gebruik wordt gemaakt van de Seduction Nourishing Cuticle Oil zodat je langer geniet van het resultaat van de Combi Manicure! 

Natural Nail Treatment

€ 61,00

Natural Nail Treatment
Spa Manicure

Bij de Combi Manicure worden de nagels gereinigd en in vorm gevijld. Vervolgens komen de nagelriemen aan bod, dit is een belangrijk onderdeel van deze behandeling. De nagelriemen worden helemaal strak gemaakt doormiddel van een speciale techniek. Hierdoor komen ze er heel verzorgd uit te zien.

Om je nagels te versterken wordt er een laagje Seal&Protect aangebracht. Ook worden de nagels gepolijst. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende scrub.

Combi Manicure

€ 39,00

Combi Manicure
bottom of page