top of page
Hannah Skin Analyzer

Hannah Xpress

De Hannah Xpress facial begint met een ontspannen voetenbad en een huidmeting. Hierbij wordt het vochtgehalte, het vetgehalte en de pH-waarde gemeten zodat de producten afgestemd kunnen worden op jouw huid. Daarna wordt de huid gereinigd, wordt er een peeling aangebracht en wordt er een speciale scrub voor het decolleté gebruikt. Hierna worden de onzuiverheden verwijderd en wordt er een op je huid afgestemd masker aangebracht. Tijdens de inwerktijd wordt een decolleté- en schoudermassage gegeven. De behandeling wordt afgesloten met een op je huid afgestemde spray en meerdere crèmes.

 

€ 50,00

Hannah Xpress 45min

Hannah Xpress

De Hannah Xpress facial begint met een ontspannen voetenbad en een huidmeting. Hierbij wordt het vochtgehalte, het vetgehalte en de pH-waarde gemeten zodat de producten afgestemd kunnen worden op jouw huid. Daarna wordt de huid gereinigd, wordt er een peeling aangebracht en wordt er een speciale scrub voor het decolleté gebruikt. Hierna wordt je huid gestimuleerd en worden de onzuiverheden verwijderd. Vervolgens kun je kiezen uit één extra behandeling: waxen, epileren of verven. Dan wordt er een op je huid afgestemd masker aangebracht, dit masker wordt beter opgenomen doordat je huid gestimuleerd is. Tijdens de inwerktijd krijg je een voetmassage. Als het masker verwijderd is, wordt een gezichts-, decolleté-, schouder- en hoofdhuidmassage gegeven. De behandeling wordt afgesloten met een op je huid afgestemde spray en meerdere crèmes.

Bij deze facial kan de Hannah Bindweefselmassage worden toegevoegd voor € 12,50. De behandeling wordt dan iets aangepast.

Hannah producten

€ 63,00

Hannah Xpress 60min
Facial Hannah

De Hannah Xperience facial begint met een ontspannen voetenbad en een huidmeting. Hierbij wordt het vochtgehalte, het vetgehalte en de pH-waarde gemeten zodat de producten afgestemd kunnen worden op jouw huid. Daarna wordt de huid gereinigd, wordt er een peeling aangebracht en wordt er een speciale scrub voor het decolleté gebruikt. Dan komt de Hannah Bindweefselmassage, één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering! Dit werkt onder andere preventief op rimpelvorming, verstevigt de huid door aanmaak van collageen en stimuleert de doorbloeding. De behandeling wordt afgesloten met een op de huid afgestemde spray en meerdere crèmes.

Om deze facial nog intensiever te maken kan de Trans6Peel worden toegevoegd.

Hannah Xperience

€ 50,00

Hannah Xperience 45min
Hannah Xperience 90min

Hannah Xperience

De hannah Xperience facial begint met een ontspannen voetenbad en een huidmeting. Hierbij wordt het vochtgehalte, het vetgehalte en de pH-waarde gemeten zodat de producten afgestemd kunnen worden op jouw huid. Daarna wordt de huid gereinigd, wordt er een peeling aangebracht en wordt er een speciale scrub voor het decolleté gebruikt. Hierna worden de onzuiverheden verwijderd. Vervolgens kun je kiezen uit twee extra behandelingen: waxen, epileren of verven. Dan komt de Hannah Bindweefselmassage, één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering! Dit werkt onder andere preventief op rimpelvorming, verstevigt de huid door aanmaak van collageen en stimuleert de doorbloeding. De bindweefselmassage wordt gedaan met een crème die de huid stimuleert. Daarna wordt er een op de huid afgestemd masker aangebracht, dit masker wordt beter opgenomen doordat de huid gestimuleerd is. Tijdens de inwerktijd wordt een voetmassage gegeven. De behandeling wordt afgesloten met een op de huid afgestemde spray en meerdere crèmes.

Om deze facial nog intensiever te maken kan de Trans6Peel worden toegevoegd.

Hannah producten

€ 89,00

Hannah Bindweefselmassage Zone
Hannah Skin Analyzer

Hannah Bindweefselmassage Zone

In deze facial wordt je ‘probleemzone’ aangepakt met de bindweefselmassage, zo kun je deze zone extra aandacht geven tussen andere facials door of in kuurvorm. Het is belangrijk dat je voor de facial thuis de huid reinigt met de Cleansing Milk of Cleansing Oil en peelt met de Enzymatic Skin Peeling. De facial begint met een ontspannen voetenbad en een huidmeting, hierbij wordt het vochtgehalte, het vetgehalte en de pH-waarde gemeten zodat de producten afgestemd kunnen worden op jouw huid. Dan komt de Hannah Bindweefselmassage, één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering! Dit werkt onder andere preventief op rimpelvorming, verstevigt de huid door aanmaak van collageen en stimuleert de doorbloeding. De bindweefselmassage wordt gedaan met een crème die de huid stimuleert op de door jou gekozen zone. Je kunt kiezen uit de zones hals + kaaklijn, mond + wangen of ogen + voorhoofd.

Om deze facial nog intensiever te maken kan de Trans6Peel worden toegevoegd.

€    26,00
€ 180,00    (kuur van 8x)

Hannah Bindweefselmassage Kuur

Deze facial is een bindweefselmassage kuur van 8 keer waarbij je 6 keer wekelijks komt en 2 keer om de 2 weken. Het is belangrijk dat je voor de facial thuis de huid reinigt met de Cleansing Milk of Cleansing Oil en peelt met de Enzymatic Skin Peeling.  De facial begint met een ontspannen voetenbad en een huidmeting, hierbij wordt het vochtgehalte, het vetgehalte en de pH-waarde gemeten zodat de producten afgestemd kunnen worden op jouw huid. Dan komt de Hannah Bindweefselmassage, één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering! Dit werkt onder andere preventief op rimpelvorming, verstevigt de huid door aanmaak van collageen en stimuleert de doorbloeding. De bindweefselmassage wordt gedaan met een crème die de huid stimuleert. Om het mooiste resultaat te behalen ga je een samenwerking aan waarbij je thuis de huid ondersteunt met het gebruiken van de juiste Hannah producten. Tijdens de eerste afspraak van de kuur krijg je 20% korting op de producten. Er kan vrijblijvend een afspraak worden ingepland voor productadvies. 

Om deze facial nog intensiever te maken kan de Trans6Peel worden toegevoegd.

Hannah producten.jpg

€ 39,00
€ 280,00    (kuur van 8x)

Hannah Bindweefselmassage Kuur
bottom of page