top of page

Producten  >  Maskers  >  Pro Active Mask

49 Pro Active Mask.jpg

Pro Active Mask

45ml

Het Pro Active Mask is een antimicrobieel masker dat speciaal ontwikkeld is  voor de “tweede generatie” acne wat veelal voorkomt bij mensen boven de 21 jaar. Het bevat het ingrediënt micro-organisme Lactobacillus wat als een probiotica voor de huid werkt.  Het Pro Active Mask verbetert de vette, onzuivere en onrustige huidcondities en werkt als een intensief reinigend masker. De huid wordt diepgaand gezuiverd, roodheid vermindert en het voorkomt verstopping van de poriën. 

 
Het Pro Active Mask en de Overnight Cream vormen het perfecte duo, omdat de werkstoffen dusdanig op elkaar zijn afgestemd dat het elkaars werking enorm versterkt. Gebruik ze echter wel apart van elkaar, dat  kan te intensief zijn voor de huid vanwege de krachtige werking van beide producten. Bijvoorbeeld: 

  • 2 dagen per week het Pro Active Mask

  • 5 dagen per week de Overnight Cream

Gebruik

Na het reinigen van de huid en het gebruik van de Prepare Potion, afhankelijk van de huidconditie, 2x per week het Pro Active Mask aanbrengen. Goed schudden voor gebruik. Na 5 tot 10 minuten verwijderen. Het masker kan als prikkelend ervaren worden. Aansluitend de SebuPure aanbrengen om de huid te voeden.   

€ 50,00

bottom of page