Bij de huid verbeterende gezichtsbehandelingen van Hannah wordt altijd gebruik gemaakt van de Skin Analyzer waarbij het vochtgehalte, het vetgehalte en de pH-waarde van de huid wordt opgemeten zodat er altijd producten gebruikt worden afgestemd op jouw huid! 


 HANNAH MEET&TREAT 45 min. Let's try hannah!

In de Hannah Meet&Treat behandeling wordt je huid eerst gemeten en gereinigd. De huid krijgt een peeling en er wordt een speciale scrub voor het decolleté gebruikt. Hierna worden de onzuiverheden verwijderd en wordt er een op de huid afgestemd masker aangebracht. Tijdens de inwerktijd krijg je een voetmassage. De behandeling wordt afgesloten met een op de huid afgestemde spray en meerdere crèmes.

 

HANNAH XPRESS 60 min. The hour of power!

In de Hannah Xpress behandeling wordt je huid eerst gemeten en gereinigd. Vervolgens kun je kiezen uit één extra behandeling: waxen, epileren of verven. De huid krijgt een peeling en er wordt een speciale scrub voor het decolleté gebruikt. Hierna wordt de huid gestimuleerd en worden de onzuiverheden verwijderd. Dan wordt er een op de huid afgestemd masker aangebracht, dit masker wordt beter opgenomen doordat de huid gestimuleerd is. Tijdens de inwerktijd krijg je een voetmassage. Als het masker verwijderd is, krijg je nog een gezichts- en decolleté massage. De behandeling wordt afgesloten met een op de huid afgestemde spray en meerdere crèmes.

 

HANNAH XPERIENCE 90 min. The total package!

In de Hannah Xperience behandeling wordt je huid eerst gemeten en gereinigd. Vervolgens kun je kiezen uit twee extra behandeling: waxen, epileren of verven. De huid krijgt een peeling en er wordt een speciale scrub voor het decolleté gebruikt. Hierna worden de onzuiverheden verwijderd. Dan komt de hannah Bindweefselmassage, één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering! Dit werkt onder andere preventief op rimpelvorming, verstevigd de huid door aanmaak van bindweefsel en stimuleert de doorbloeding. Daarna wordt er een op de huid afgestemd masker aangebracht, dit masker wordt beter opgenomen doordat de huid gestimuleerd is. Tijdens de inwerktijd krijg je een voetmassage.  De behandeling wordt afgesloten met een op de huid afgestemde spray en meerdere crèmes.

 

HANNAH GLYCOLZUUR PEELING 90 min. Peel and boost!

In de Hannah Xperience behandeling wordt je huid eerst gemeten en gereinigd. Vervolgens kun je kiezen uit twee extra behandelingen: waxen, epileren of verven. De huid krijgt een fruitzuur peeling op het gezicht en decolleté. Dit zorgt ervoor dat rimpels, (acne)littekens en pigmentvlekken verminderen en dat de huid steviger en gladder wordt. Hierna wordt de huid gestimuleerd (indien nodig) en worden de onzuiverheden verwijderd. Dan wordt er een op de huid afgestemd masker aangebracht. Tijdens de inwerktijd krijg je een voetmassage. Als het masker verwijderd is, krijg je nog een hoofdhuid-, gezichts- en decolleté massage. De behandeling wordt afgesloten met een op de huid afgestemde spray en meerdere crèmes.

 

HANNAH XPERIENCE & GO 45 min. Bootcamp your skin!
Kuurbehandeling waarbij de focus ligt op huidverbeteren. Volgt altijd op een hannah Xperience en dit traject bespreken we samen.