Bij de huid verbeterende gezichtsbehandelingen van hannah wordt altijd gebruik gemaakt van de skin analyzer waarbij het vochtgehalte, vetgehalte en de pH-waarde van de huid wordt opgemeten zodat er altijd producten gebruikt worden afgestemd op jouw huid! 

HANNAH MEET&TREAT 45 min. Let's try hannah!
De hannah Meet & Treat trakteert je huid op een korte introductie. Ontdek de geuren, structuren, resultaten en behandelmethode van hannah en maak kennis met de mogelijkheden in huidverbetering voor jouw huid, passend bij je persoonlijke wensen!

 

Meten - Reinigen - Peelen - Herstellen - Beschermen.

 

 

HANNAH XPRESS 60 min. The hour of power!

In de 60 minuten durende behandeling, de hannah Xpress, staan de 5 huidverbeterende stappen van het hannah systeem centraal. Op maat afgestemd op jouw persoonlijke huidconditie op basis van wetenschappelijk onderbouwde metingen geeft de huidcoach gehoor aan de wensen van jou en de behoefte van jouw huid.

 

Meten - Reinigen - 1 module -  Peelen - Stimuleren - Gezichtsmassage - Herstellen - Beschermen.

 

 

HANNAH XPERIENCE 90 min. The total package!

De doelstelling van de hannah Xperience is om je bewust te maken van je huid en je te laten ervaren wat echte huidverbetering is door middel van de hannah technieken en producten. Tijdens de anderhalf uur durende Xperience, word je door je huidcoach getrakteerd op een effectieve behandeling en natuurlijk persoonlijk productadvies met huidverbetering als resultaat!

 

Meten - Reinigen - 2 modules - Peelen met fruitzuur - Stimuleren - Hoofdhuid- en gezichtsmassage - Herstellen - Beschermen.